beautifulseaside

Grundlurade!

Kategori: Allmänt

Helt sjukt va grundlurade ALLA i klassen blev idag!!
Så jäkla kul, det hela började den första dagen på uppropen men den här as dryga killen som typ när han blir uppropad brister ut "aa det är jag men du kan kalla mig för rick" låter as snobbig! Han reser sig upp och går ut flera ggr under olika info och genomgångs tillfällen och alla bara undrar vad är det för jäkla idiot! Sjukt respektlöst!! Lite finare och lite bättre verkligen!
Så hade vi en Välskomst fest igår som han va med på och alla verkliugen bara tycker att den här killen är as weird och gillar han inte spec mkt!! Men då hookade han iaf med en brud, Fanny, och dom gick hem tillsammans!
Alla tyckte det va grymt kul! HUr kunde den här killen va den första som lyckades ragga upp nån :O
Så idag hade vi en gästföreläsare och i början början han ställa massa konstiga frågor så som "Är det sociologi om man ångrar massa grejer man gjorde på en fest en kväll?" och massa as weirda frågor som tydligt handlade om deras hookup kvällen innan, tjejen fanny, lackar och ba men asså måste du ta upp det här nu och vad är ditt problem osv.. killen fortsätter med massa frågor "är det typiskt för beteendevetare och bli aggressiva?" "Är det vanligt att beteendevetare kallar personer för idioter och dom har problem?" (alla ba vad är killens problem är han 5år gammal eller?! vad håller han på men!! låt han föreläsa!) Då blir hon riktigt arg och typ sktiker nått om att om han ska va så sjukt dumihuvudet och nedkränkande så tänker inte hon vara här att hon inte pallar och rusar ut as förbannad!  Alla helt chokade och svin förbannade på killen bara vad är det som händer!!! Föreläsaren går ut för att kolla till tjejen och in kommer HEEELLLAA alla faddrar!! och as garvar åt oss!! Då har dom lyckats lura alla oss att den dryga killen rick och fanny att dom har gått i våran klass, fast dom egentligen är faddrar! Till och med gästföreläsaren va fadder! GALET kul! så jäkla snopen man blev!!
Galet bra skådespeleri måste jag säga!! :P haha
Resten av tiden fick vi bygga hus åt våran maskot Berit som är en söt liten Bäver!! :D
Rolig dag! Nu ska jag läsa en hel bok tills imorgon sen blire KÅRPREMIÄRR!!!! :D WOHO!
Kommentera inlägget här: