beautifulseaside

Uppsala

Kategori: Allmänt

Va i uppsala igår och besökte en vän som studerar där! Hur härligt som helst! Vi vandrade runt i centrum, längst ån in i domkyrkan och sen vidare till studenternas håla! :) Alltså Uppsala är en jätte mysig stad, jätte mkt studenter överallt! Jag skulle verkligen kunna tänka mig att bo och plugga där! :) Jag tror att jag vill plugga i en lite större studentstad sådär, verkar helt GRYMT!
Lite läskigt var det bara när man va påväg att bli överkörd av alla cyklister överallt! Cyklisterna har verkligen tagit över staden! haha De är överallt och kommer i svuschande fart! Det va nog många som blev irreterade på att jag ha ivägen hela tiden! haha!

Nollningarna verkar helt galna också! ÅH så sjukt jävla grymt kul verkar det! jag vill också! NU NU NU!! :D

http://www.youtube.com/watch?v=i1xyTEuddAw

Kl 22.00 i studentlägenhet området (ekeby? :P) så brister alla ut i vrål ut från sina fönster! Kommer inte ihåg vad vrålet kallades men studenterna ställer sig alltså i sina fönster och vrålar allt vad de kan!! haha så sjukt! Men oh så kul! :) Prövade, det kändes faktiskt väldigt bra! ;D

Blir inte riktigt klok på mig själv eller dig! Vad ska man känna, tycka eller tro?

Idag har jag jobbat, trött! :/ men tog en uppiggande promenad med gabbi efter jobbet! Det va väl behövt och kändes skönt att få snacka lite skit! :) Tack Gabbi! :)

Nu blire nog lite How I Met Your Mother! GRYM Serie! :D